Întreruperi Furnizare

23.09.2020 Sistare furnizare ACC

Având în vedere lucrările care se desfășoara în cadrul obiectivului de investiţie a Primăriei Municipiului Arad <<Termoficare în Arad – Reabilitarea reţelei de transport şi distribuţie a energiei termice şi transformarea punctului termic din cartierul Aradul Nou>> CET HIDROCARBURI anunță utilizatorii racordați la sistemul centralizat de termoficare, întreruperea furnizării energiei termice pentru apa caldă de consum în data de 24.09.2020 între orele 3:00 – 22:00.
Abonaţii afectaţi sunt consumatorii arondaţi punctului termic PT 5 Grădiște și PT 2 Miron Costin cu blocurile cuprinse între zona B-dul Revoluției, strada Nelu Aristide Dragomir și strada Miron Costin.
Vă prezentăm scuze pentru disconfortul creat, şi vă mulţumim pentru înţelegere.

                                                                                                                                                                                                                                                                       Conducerea SC CET Hidrocarburi SA ARAD

16.09.2020 Sistare furnizare ACC

Având în vedere lucrările care se desfășoara în cadrul obiectivului de investiţie a Primăriei Municipiului Arad <<Termoficare în Arad – Reabilitarea reţelei de transport şi distribuţie a energiei termice şi transformarea punctului termic din cartierul Aradul Nou>> CET HIDROCARBURI anunță utilizatorii racordați la sistemul centralizat de termoficare, întreruperea furnizării energiei termice pentru apa caldă de consum în data de 17.09.2020 între orele 8:00 – 17:00.
Abonaţii afectaţi sunt consumatorii arondaţi punctului termic PT 5 zona III Micalaca, blocurile cuprinse între strada Romul Ladea, splaiul Gheorghe Magheru și B-dul Nicolae Titulescu.
Vă prezentăm scuze pentru disconfortul creat, şi vă mulţumim pentru înţelegere.

                                                                                                                                                                                                                                                                       Conducerea SC CET Hidrocarburi SA ARAD

08.09.2020 Sistare furnizare ACC

Având în vedere necesitatea executării unor lucrări în cadrul obiectivului de investiţie a Primăriei Municipiului Arad <<Termoficare în Arad – Reabilitarea reţelei de transport şi distribuţie a energiei termice şi transformarea punctului termic din cartierul Aradul Nou>> CET HIDROCARBURI informează utilizatorii de sistarea furnizării apei calde de consum, începând de miercuri 09.09.2020 ora 07:00 până joi 10.09.2020 ora 22:00.
Abonaţii afectaţi sunt consumatorii arondaţi punctului termic PT 3 Udrea – zona Podgoria și strada Miron Costin blocurile 1, 3, 5, 7, 9, 11, 13, 15, 16 și 26.
Vă prezentăm scuze pentru disconfortul creat, şi vă mulţumim pentru înţelegere.

                                                                                                                                                                                                                                                                 Conducerea SC CET HIDROCARBURI SA ARAD

19.08.2020 Avarie magistrala 3 a retelei de agent primar

SC CET Hidrocarburi SA informează consumatorii din Cartierul Grădiște, că va sista furnizarea energiei termice pentru apă caldă de consum, mâine 20.08.2020, între orele 8:00 – 18:00, în vederea remedierii avariei apărute la magistrala 3, respectiv a rețelei de agent primar care alimentează punctul termic PT5 Grădiște și modul termic Petru Rareș. 
Vă prezentăm scuze pentru disconfortul creat, şi vă mulţumim pentru înţelegere.

Conducerea SC CET HIDROCARBURI SA ARAD

07.08.2020 Sistare furnizare ACC

În urma notificării primite din partea constructorului, de apariție a unor lucrări neprevăzute în cadrul proiectului de investiție a Primăriei Municipiului Arad de reabilitare a rețelei de transport și distribuție a energiei termice, CET HIDROCARBURI anunță utilizatorii racordați la sistemul centralizat de termoficare, prelungirea întreruperii furnizării energiei termice pentru apa caldă de consum, pentru consumatorii din cartierul Aurel Vlaicu, arondați punctelor termice PT 2/I și PT 8V, până sâmbătă 08.08.2020 ora 18:00.

Vă prezentăm scuze pentru disconfortul creat, și vă mulțumim pentru înțelegere.

                                                                                                                                                                                                                                                                 Conducerea SC CET HIDROCARBURI SA ARAD

 

05.08.2020 Sistare furnizare ACC

Având în vedere lucrările care se desfașoară  în cadrul obiectivului de investiție a Primariei Municipiului Arad <<Termoficare în Arad – Reabilitarea reţelei de transport şi distribuţie a energiei termice şi transformarea punctului termic din cartierul Aradul Nou>>, CET Hidrocarburi anunță utilizatorii racordați la sistemul centalizat de termoficare al Municipiului Arad, întreruperea furnizării energiei termice pentru apă caldă de consum, începând de joi 06.08.2020 ora 08:00 până vineri 07.08.2020 ora 20:00.
În această perioadă se vor opri punctele termice PT 2/I, PT 2/II și PT 8V, fiind afectați consumatorii din cartierul Aurel Vlaicu între străzile Cocorilor și Oborului.
Vă prezentăm scuze pentru disconfortul creat, şi vă mulţumim pentru înţelegere.

Conducerea SC CET HIDROCARBURI SA ARAD

17.07.2020 Sistare furnizare ACC

Având în vedere lucrările care se desfașoară  în cadrul obiectivului de investiție a Primariei Municipiului Arad <<Termoficare în Arad – Reabilitarea reţelei de transport şi distribuţie a energiei termice şi transformarea punctului termic din cartierul Aradul Nou>>, CET Hidrocarburi anunță utilizatorii racordați la sistemul centalizat de termoficare al Municipiului Arad, întreruperea furnizării energiei termice pentru apă caldă de consum în data 21.07.2020 între orele 08:00 – 12:00.
Abonaţii afectaţi sunt consumatorii arondaţi punctelor termice PT 3V, PT 6V și modulele 1V, 2V.
Vă prezentăm scuze pentru disconfortul creat, şi vă mulţumim pentru înţelegere.

Conducerea SC CET HIDROCARBURI SA ARAD

08.05.2020 Sistare furnizare ACC

Având în vedere necesitatea executării unor lucrări în cadrul obiectivului de investiţie a Primăriei Municipiului Arad <<Termoficare în Arad – Reabilitarea reţelei de transport şi distribuţie a energiei termice şi transformarea punctului termic din cartierul Aradul Nou>> CET HIDROCARBURI informează utilizatorii că în data de 11.05.2020 va sista furnizarea apei calde de consum între orele 07:00 – 20:00.
Abonaţii afectaţi sunt consumatorii arondaţi punctului termic PT 3 Udrea si blocurile de pe strada Miron Costin – partea dreaptă dinspre gară.
Vă prezentăm scuze pentru disconfortul creat, şi vă mulţumim pentru înţelegere.

                                                                                                                                                                                                                                                                 Conducerea SC CET HIDROCARBURI SA ARAD

13.03.2020 Avarie magistrala 2 a retelei de agent primar

SC CET Hidrocarburi SA informează consumatorii că a sistat furnizarea energiei termice pentru apă caldă și încălzire, astăzi 13.03.2020, până la ora 20, în vederea remedierii avariei apărute la magistrala 2 a rețelei de agent primar de pe strada Barbu Lăutaru colț cu strada Aurel Suciu.

Abonații afectați sunt consumatorii arondați punctului termic PT 18 Faleza Sud.

Vă prezentăm scuze pentru discomfortul creat, și vă mulțumim pentru înțelegere.

17.02.2020 Avarie magistrala 2 a retelei de agent primar

SC CET HIDROCARBURI SA informează consumatorii ca va sista furnizarea energiei termice pentru apa calda si încălzire, mâine 18.02.2020, intre orele 0,00-19,00 in vederea remedierii avariei apărute la magistrala 2 a retelei de agent primar de pe str. General Praporgescu nr. 35-37.

Abonatii afectati sunt consumatorii arondati punctelor termice PT Pasaj, PT Maiakovski, Primărie si Tribunal.

Pentru consumatori arondati punctelor termice din zona Centru si cartier Alfa se vor reduce parametrii la încălzire.

Va prezentam scuze pentru disconfortul creat, si va multumim pentru intelegere.

01.02.2020 Avarie magistrala 2 a rețelei de agent primar

SC CET Hidrocarburi SA informează consumatorii că, astăzi 01.02.2020, este sistată furnizarea energiei termice pentru apă caldă și încălzire, în vederea remedierii avariei de la magistrala 2, a rețelei de agent primar, avarie apărută ieri 31.01.2020. Furnizarea energiei termice se preconizează a fi  reluată în după amiaza zilei de astăzi 01.02.2020.

Abonații afectați sunt consumatorii arondați punctelor termice PT 18 Alfa si PT Simion Balint.

Vă prezentăm scuze pentru disconfortul creat și vă mulțumim pentru înțelegere.